28 november 2008

Bullbak
Idag bakas här bullar. Påväg till dagis frågade jag Tuvalie om hon ville ha stora eller små bullar. "jättestora bullar vill jag ha!".

Så här bakas alltså "jättestora bullar!".


Men, mitt i allt stök och bök och bak så måste jag faktiskt studera också. Och det har det inte blivit mycket utav idag.Ska hinna klart ett visst antal frågor innan jag känner att jag kan springa ner och hämta lillis. Så det är ju om något en bra motivation till att faktiskt ta tag i det.Förut försökte jag överlag att peppa mig med det mesta i livet "för Tuvalies skull".

Med längre insikt har jag lärt mig att det fungerar inte. Det fungerar i det stora hela att vilja henne väl och göra allt för att ge henne ett tryggt och lugnt liv. Men man får som förälder inte glömma sig själv, tappa sig själv. Man är en mamma, jag är en mamma, men jag är Milla också. Jag bör göra saker för mig själv. Jag bör se mig själv. För det är jag värd, det är alla mammor värda, det är ALLA värda.Så nu ska jag för MIN skull ta tag i att studera en stund, och just denna fråga ska jag göra för att kunna hämta hem Tuvalie.


Notis: du KAN du VILL det är ROLIGT.

2 kommentarer:

Anonym sa...

testar

Anonym sa...

testar igen